Стопкадър You tube, laryy 555Задава се огромен скандал, свързан с историческа забележителност

...
Стопкадър You tube, laryy 555Задава се огромен скандал, свързан с историческа забележителност
Коментари Харесай

Журналист сезира институции заради „Историческия парк“ край Варна

Стопкадър You tube, laryy 555

Задава се голям скандал, обвързван с историческа забележителност край морската столица.

Институции са сезирани за активността на „ Историческия парк “ край Варна и притежателя на сдружението Ивелин Михайлов. Сигналите са подадени от журналиста на свободна процедура Симон Милков и екипа му. Това разгласи самият той на конференция пред варненския медии, съобщи кореспондент на

По думите му липсва всякаква отчетност на парите, които генерира паркът, както и на парите, с които оперира сдружението зад него. Смята, че е подозрителен методът, по който е добита земята, върху която е построен паркът. Теренът е общинска благосъстоятелност. За активността на „ Истроически парк “ АД и Ивелин Михайлов, както и другите сдружения и лица свързани с Михайлов, Милков е сезирал Държавна организация „ Национална сигурност “, Министерство на вътрешните работи, ГДБОП, Национална агенция за приходите, Българска национална банка и други.

Журналистът пита по какъв начин сдружението разполага с автопарк за милион, откакто на процедура през последните години работи на загуба.

Милков е потърсил институциите и във връзка бойното оръжие, с което разполага Михайлов.

На конференцията бе наранена и тематиката за събарянето на радиозавода във Варна. Според Милков законността на протичащото се там също е под въпрос. Посочи, че се приказва за повдигане на пет здания по 25 етажа, а продажбата на жилища в тях към този момент вървяла.

От „ Исторически парк “ оповестяват, че на следващия ден, 30 април, Ивелин Михайлов ще разяснява отправените обвинявания на конференция, която ще се организира от 10.00 ч. в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР